A da, sau a nu da spaga la doctor

Am fost adineauri sa imi schimbe bandajul. De fapt mi l-a scos de tot. Hohoho … si aveam ditamai gaura in cap. Tipa foarte draguta, amuzata, spuneam bancuri si eram foarte destinsi. Mai ales ca statea cu lumina stinsa, ca deh …. dupa o noapte de stat numa in lumina neoanelor de la camera de garda imi pot inchipui cum e. M-a curatat, mi-a spalat capu, mi-a zis ce pastile sa iau si m-a lasat sa plec.

Acuma, eu eram pregatit cu ceva in buzunar in caz ca se intampla sa nu fie bine si cu o ciocolata in geanta. O luasem pentru consum intern. M-am intors sa ii aduc ciocolata. De ce?  Pentru ca era obosita si am gasit-o mancand nush ce prostie de aliment tot asa. Pentru ca a fost o dulce. Si pentru ca mi-a facut mie placere sa ii dau ciocolata.

Acuma, asta se cheama shpaga? Am vazut in buzunarul gagicii  tzigarile Kent lung si hartiile de 10 lei, dar io i-am dus o ciocolata. Asta nu se cheama shpaga si nici macar atentie. Fata era obosita si flamanda, eu aveam o ciocolata la mine, asa cum m-a ajutat ea, am ajutat-o si eu … cred.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “A da, sau a nu da spaga la doctor

  1. Yo, get a girl to talk to … toate idioteniile le scrii acilea? poate devii si tu un om cu capul pe umeri dupa cazatura… sa speram…

Leave a Reply

%d bloggers like this: