Cora Militari – ultimu magazin SH de pe piata

Am fost azi dimineata in Cora Militari, sa isi ia un preten memory stick si eu sa imi caut sapca.
N-am gasit de niciunele. Dar, pana acolo mai e. In schimb, la ora 11, ora la care multi dintre noi dorm de rup patul, in Cora era plin de n-aveai loc sa arunci un ac.
Sa se inteleaga ca n-am nimic cu cei care se duc la cumparaturi, mai ales ca e ok sa incerci sa gasesti timp liber duminica.
Dar, cum dracu sa fie asa de plin la ora aia? Bine, hai sa zicem ca e ok sa fie atat de aglomerat, ca cica sunt preturi mici.
In schimb, in loc de preturi mici, am vazut acolo batai pe haine. Haine ce erau puse la gramada, la fel cum sunt in magazinele de SH. Preturi mari … bineinteles. Adica, in IDM sunt de 3 ori mai ieftine si de 3 ori mai misto. Dar, nu ca in Cora. Adica, gecile groase se vindeau fara sa se uite cine ce cum arata, indiferent de ce si cum se duceau. Treningurile cu LOTTO, 130 de lei, si la fel ca alea din piata. Sepcile acelasi pret. Si un singur model.

Ca sa nu mai zic de electronice. Acolo am impresia ca astia cumpara de la emag, depozitul de calculatoare si altele si le vand in Cora la preturi din alea … cu mult peste.

Respectiv m-am convins inca o data, de ce nu ma duc in Cora 😉

PS: iar mi-a oferit Carrefour o suma considerabila pentru acest articol ;;)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “Cora Militari – ultimu magazin SH de pe piata

 1. si totusi e cam mult spus “magazin SH” … pentru ca haine puse la gramada vezi inclusiv la Kenvelo la oerte … deci n-ar fi asta o chestie .. asa se face la oferte si prin afara …

 2. mersi piti ca mi-ai adus aminte unde mi-am pierdut timpul sa vad numai niste porcarii…..
  nu stiu ce or fi cumparat oamenii aia care se ingramadea pe acolo …..dar se pare ca la noi inca persista mentalitatea ceausista….sa cumpara ieftin nu conteaza calitatea ….

  si in ce priveste departamentul de IT…..super naspa pe acolo cu niste preturi pentru necunoscatori….adica hai sa pacalim fraierii care nu au timp sa se uite si in alte magazine sau pe net ….

  mi-a lasat un gust amar CORA

 3. nici o problema la Cluj e exact aceiasi chestie. La deschidere e full de batrani care au venit dupa o paine, iar la pranz sunt tura 2 care au avut grija de nepoti dimineata. L anoi nu e bataie la haine, dar daca vrei sa cumperi un mustar sau o maioneaza trebuie sa cauti langa detergenti si parfumuri si pana ajungi la ele, trebuie sa te lupti cu 100 de tarani si “mexicani”.

 4. te platesc bine astia de la carrefour, nu ? 😛 daca vorbim strict de hypermarket nu si de ce in jurul lui, la carrefour mie mi se pare mai nasol pentru ca e mai mic, mai neaerisit. si nici la produse nu e cine stie ce, la haine sau electronice.
  dar de fapt, mie nu-mi mai place nici unul.

Leave a Reply

%d bloggers like this: