A fost petrecere aseară la metrou. DJ și muzică în tren

A fost petrecere aseară la metrou. DJ și muzică în tren

I NAME IT, cel mai important label de muzică electronică din România, a organizat aseară o super petrecere la metrou. Începând cu ora 20:00, magistrala M1 a răsunat pe cele mai vibrante și recognoscibile mixuri.

Evenimentul Showcase #001: Not your usual ride, primul de acest fel din România, a fost party-ul de muzică electronică, susținut de MOONSOUND și MANDA, doi dintre cei mai cunoscuți DJ și producători din industria muzicala romanească.

Cei doi DJ și-au construit zona de mixat în primul vagon al metroului care circulă pe linia Pantelimon – Dristor 2, iar persoanele participante la eveniment au avut parte de cea mai plăcută experiență subterană. Printre aceștia s-a numărat și Cucu de la Noaptea Târziu, Amedeo, Louis Florea, AlbWho, Holy Molly, Alexandra Anghel, Max, Ionut Bodonea  și mulți alții.

Mulți dintre voi mă știți deja după numele de Moonsound. După toți anii în care ne-am construit amintiri împreună și v-am bucurat urechile cu muzica mea, a venit momentul să vă pun în temă cu cel mai fresh și nou proiect.

S-a lucrat și se lucrează mult la fiecare concept pe care îl gândim în momentul în care plănuim să organizăm o petrecere, pentru că vrem să ne asigurăm că aveți parte de cea mai cool experiență și muzică de calitate.

Așa a luat naștere prima petrecere by I NAME IT, Not your usual ride.” – MOONSOUND

I NAME IT este labelul care va fi cel mai bun prieten al vostru și va organiza cele mai tari petreceri de muzică electronică, așa că brace yourself și stați cu ochii Instagram @inameit_music pentru a fi primii care află când și unde este următoarea petrecere.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply