A mai auzit cineva ceva de portalul miune?

Ne laudam acum 2 luni ca facem portal de 500 de milioane de euro. Dupa asta a venit criza, s-au terminat subit banii si nimeni n-a mai spus nimic de asta. Eu zic ca se va face, pentru ca alt moment mai bun  de spalat si aruncat bani pe fereastra ca intr-un moment de austeritate nu exista.

Cum nimeni nu stie nimic de ce ar trebui sa se faca in magnificul portal, de cum ar trebui sa functioneze si pe ce ar arunca astia banii va arat un mic exemplu de eventuala functionalitate.

As vrea cel putin sa-mi gasesc sucursala ANAF unde sa-mi declar veniturile. Asta daca si ei doresc, bineinteles, ca daca nu, vom pati ca pana acum, ei se vor lauda ca au realizat corect treaba, eu voi avea probleme la banci.

Si totusi, daca in Romania ANAF-ul (adica dobitocii aia care iti blocheaza conturile cand au ei chef) nu isi are declarate publice adresele sucrusalelor sale, locurile de unde sa incaseze bani sau declaratii, atunci cum naiba se poate eradica evaziunea fiscala? Sau facem evaziune fiscala pentru ca bugetarii se fac ca muncesc, iar statul ii plateste?

Si tot nu m-am decis cui donez 2 % anul asta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: