A venit primavara – sa asfaltam deci

Sau sa carpim ce mai putem acum cu o saptamana inainte de summit. Pai de ce nu, acum la o saptamana inainte de summit va fi bine, nu se va strica asfaltul.  Ca asfaltul asta se va strica peste 2 luni, nu mai e problema nimanui, summitul a trecut, lucrurile au fost frumoase, restul nu conteaza.

asflatari la unirii

Cu ocazia asta ne apucam sa plantam si niste mici floricele pe marginea drumului ca de aia vine Putin, sa vada ca e frumos cu stegulete si floricele pe marginea drumului, asa cum e obisnuit si la Moscova. Mai lipseste niste vodca, dar si aia e pe stoc pun pariu.

floricele casa presei

Si daca am asfaltat si am pus floricele, sa nu uitam sa punem si marcaje. Pun pariu ca marcajele rutiere vor rezista mult cu ocazia asta. Sunt din astea bine facute, mai groase si mai ridicate decat nivelul asfaltului, asa incat sa simti bine cand treci peste ele. Eventual sa ai si cum sa tragi o injuratura ca ai depasit linia continua sau ai trecut cu viteza pe trecerea de pietoni.
marcaje rutiere

Iar toate astea sunt bine facute cu firmele prietene ale Primariei Generale: Euroconstruct (va amintiti de la dezapeziri ).

Pe langa asta, pentru prima data anul asta am vazut radar pe  Magheru.  Cu ocazia radarului au fost acolo si baietii cu tricouri pe care scrie RADAR. Am incetinit, i-am salutat, ceea ce trebuie sa faceti si voi. Ei se pozitioneaza cu cateva sute de metri in fata radarului inspre sensul de mers, pe dreapta, sunt 5 la numar, iar pe fiecare dintre ei e cate o litera din cuvantul RADAR, asa incat sa fie vazuti cu totii. Pana m-am intors eu cu camera, plecasera, deh e frig noaptea.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: