A venit un baiat si a zis …

Atat timp cat indivizi de genul asta vor fi bagati in seama lucrurile vor stagna .

Ai o afacere, vrei sa te dai pe net, vrei sa creezi o pagina de web, gasesti un om care sa ti-o faca pentru o suma de bani, negociezi cu el, o realizeaza, iar cand sa se puna in practica, vine un baiat si zice ca o face pe un pret de nimic. Asta era exemplul lui Dan si al lui Adi. Insa se aplica peste tot. Pana la urma tine doar de vointa, tarie si niste mici ogrolii personale.

Sa extrapolam. Cineva vede un lucru bun si are o idee, o pune in practica, vorbeste cu cativa apropiati, ideea prinde contur, se intereseaza in dezvoltare, gaseste colaboratori, urmeaza sa o puna in practica. Vine cineva si zice … las ca iti fac eu ideea, ca sa nu te stresezi prea rau, uite vezi sefu ai o scama acolo, lasa-ma sa ti-o iau.

Cu oameni din astia de cele mai multe ori nu se intampla nimic, orice idee ai avea ori nu va avea succes, ori va fi pusa in actiune de catre altcineva. Pentru ca la noi, unii muncesc, altii culeg roadele.

Ca sa ii raspund celui care m-a rugat sa scriu despre asta … vezi mi-e foarte greu sa zic ceva si sa nu dau nume, sau firme, sau idei, insa se intampla cam peste tot nu? Pe langa asta sa nu uitam ca … You medium is dying

Later: sa nu uit ca avem si printre bloguri aceleasi idei. Da-mi mie ca iti fac eu, repede, da facem, iar proiectul  moare pentru ca l-am dat lu ala si a zis ca o sa fie gata.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: