Telefonul gresit

Ce faci cand suna telefonul, iar persoana de la capatul celalalt al firului cauta pe altcineva?

Eh, adineauri m-a trezit din somn Serban Huidu. (pentru invidiosi da, ala de la cronica) Grabindu-se probabil a nimerit primul piticu din agenda telefonica si a inceput: Ce faci piticule? Mai esti taximetrist? | Hah, stai ca nu sunt eu ala, stai ca ai gresit. | Pai cum nu esti Piticu? | Ba da, sunt Piticu, dar piticu21 🙂
Partea buna a tuturor lucrurilor a fost ca nu si-a cerut scuze ca m-a deranjat si astfel ne-am implicat intr-o discutie misto cu ce mai fac, cu ce mai face el, pe unde mai suntem si asa mai departe. Intre timp m-am uitat pe geam, aveam masina blocata ca astfel ma duceam sa fac un pic pe taximetristul. Asa de placerea de a mai vorbi cu un prieten.
Intre timp am aflat ca proiectele cu antiblogul lansate de Hudiu s-au oprit din lipsa de timp undeva in faza incipienta, dar e bine si el are aceeasi parere despre bloguri la fel ca Mircea Badea.

Si cu ocazia asta mi-am amintit cate telefoane primesc eu, de la oameni cu care ma cunosc, care imi gresesc numarul de telefon incercand sa sune pe altcineva, iar cand vad ca au gresit inchid ca sa nu plateasca mult.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply