Aberatiile zilei

Cred ca ar trebui sa facem o noua rubrica in care sa notificam aberatiile zilei din presa romaneasca. Si nu orice aberatii ca astfel ma acuzati de rea vointa sau ca mogulul si ca nu stiu ce. Dar totusi e prea de tot, e un punct pana unde putem merge, iar dupa ce punctul ala  se depaseste totul nu e decat ridicol, mai ales cand trage cineva o bashina, iar asta e preluata de toata lumea. Iar ridicolul asta poate fi inlocuit cu ceva educativ pentru popor.

Top Gear testează mașina lui Patriciu. Nu, sa nu credeti ca Patriciu le-a dat astora de la Top Gear masina lui, mai ales ca a lui e inmatriculata in Romania, iar in imaginile pe care le vedem furate fara drepturi de autor din emisiunea de la BBC  e o masina – culmea – englezeasca. De la Capital a plecat tampenia.

Laura Cosoi apare în cel mai recent videoclip al trupei britanice Hurts. Sa nu credeti ca ea canta in videoclipul ala si ca e in rolul principal. Avem o poza, ca doar Mediafax s-a laudat ca are si video cu ea:

laura cosoi intr un videoclip al unei trupe necunoscute in background sau rol secundar

Cred ca Smiley e in culmea fericirii.

Si una clasica: Bendeac a simţit că Huidu “urma să plece într-o călătorie lungă”, din CanCan. Dar astia au schimbat titlul stirii dupa ce au vazut ca nu performa.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: