Nu un RCA te scapa de probleme, ci CASCO

Plecand de la problema lui Calin Fusu de dimineata, cum ca RCA-ul nu vrea sa ii plateasca reparatia masinii sale si vazand si reactia lui Manafu trebuie sa va zic din experienta ca nu RCA-ul e cel care iti plateste reparatiile masinii tale.

Din experienta, a intrat cineva in mine, mi-a facut spatele varza. Am fost la politie, mi-a dat RCA-ul, toata lumea fericita, a doua zi sa ma duc la firma de RCA sa vada si ei ce trebuie sa plateasca. Ei vad, sunt de acord, imi zic sa ma duc cu masina in service. Vorbesc la service, fac o programare interesanta, service-ul imi zice ca in 4 zile  am masina inapoi ca si noua. Si asa a fost, am avut masina in 4 zile inapoi. Insa n-am putut sa ies cu ea pe portile service-ului, pentru  ca era factura neplatita, iar firma de RCA – Euroins de altfel – e cunoscuta ca nu isi plateste facturile de dauna. Anyway, povestea pe scurt e ca desi masina mea a fost gata reparata in 4 zile, eu am stat fara masina o luna de zile.

In timpul asta am fost si m-am rugat mai frumos, mai cu scandal cu firma de RCA – cu care eu n-aveam decat treaba ca trebuie sa-mi plateasca dauna, sa plateasca factura service-ului, dar fara succes. Asa ca am sunat un prieten. Prietenul fiind dealerul de asigurari care mi-a facut asigurarile masinii. Si el mi-a zis ca trebuia sa-l sun de la inceput. Drept urmare, in 30 de secunde dealerul de asigurari prin firma de CASCO mi-a efectuat plata facturii reparatiei, urmand ca ei sa isi recupereze in spate banii de la firma de RCA. Si in 30 de secunde, drept urmare, eu am reusit sa-mi iau masina inapoi. Plata facuta prin internet banking, service-ul a fost de acord, masina mea era noua si frumoasa.

Deci nu RCA-ul te scapa de probleme, ci firma de CASCO care te poate ajuta cu plata reparatiilor pe care ar fi trebuit sa le faca RCA-ul. In schimb, partea haioasa in toata povestea asta e ca la vreun an jumate dupa eveniment firma de CASCO nu isi recuperase banii de la RCA, dar nu mai era asta povestea mea. Va dati seama cat ar fi trebuit sa stau eu in service atunci pana sa se faca plata?

Drept urmare eu am cel mai ieftin RCA, dar cel mai scump CASCO. Fac o tampenie sau nu stiu ca oricum ma scot.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: