UTI sa fii

Sau … cum sa faci bani garla din nimic.

Cu alte cuvinte … din multele chestii pe care le-a facut UTI  pe aici, avem camerele video de supraveghere la metrou, reteaua de comunicatii de la metrou si reteaua de carduri RATB.
Pe ce bani insa?
Nici nu vreau sa ma gandesc. Insa … ma uit la solutii.
Si … tin sa va multumesc pe aceasta cale pentru serverul vostru SQL (a nu se citi MySql)  de la cardurile RATB, pentru care am stat azi o ora jumatate la coada, ca sa le incarc. Acuma sa nu intelegeti ca sql-ul n-ar fi o solutie foarte buna, insa … dati-mi un IP… si vom vedea cat de buna e solutia de windows pentru baze de date.

“Nu stiu domnule … nu merge sistemul … imi pare rau, nu functioneaza calculatorul meu … va rog sa va duceti la alt centru … “ – Cristina – casier RATB Unirii.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “UTI sa fii

  1. Toata lumea stie cum au castigat contractele astea … PCR (pile, cunostinte, relatii) … Eu mi-am promis ca nu o sa le cumpar cartelele alea …

  2. UTI a primit contractul pe buna dreptate, fac in general treaba buna… iar banii pe care ii castiga ei din contractul cu RATB sunt maruntis…

Leave a Reply