Alte bloguri

Au citit ei undeva ca blogurile apar repede in google si ca au un trafic imens.
Asa incat, s-au gandit sa isi faca blog, ca sa isi promoveze un produs, comercial.
Iar … publicitatea eu am gasit-o in 24 FUN.

Sa fiu scuzat, dar … in afara de copy / paste se mai poate si altceva? … draga marketing de la Coca-Cola

… bine ca nu-s in trafic.ro la categoria bloguri, asta ca sa dea peste cap de tot toate statisticile alea irelevante de acolo.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Alte bloguri

 1. frate, acid mai esti :)) da’ io n-am inteles o treaba: ce e copy/ paste in blogul ala? ca le-am facut trafic :), dar nu m-am prins…
  in rest, e dragut, chiar amuzant as zice, merita sa te dai prin el daca vrei sa te destinzi.
  pls, lamureste-ma cu asta

 2. salut viorel.

  E un blog al Coca-Cola. Da? E un blog comercial, din care se scot si se investesc bani pentru ca asa e campania publicitara.
  Respectiv e incorect (din punctul meu de vedere si nu numai), sa scoti bani din copy paste. Adica sa preiei informatie, poze, chestii de la alte persoane pe care tu ti le insusesti si de care te folosesti.

  In cazul meu, m-ar ataca faptul ca eu investesc bani in blogul meu, ce nu e comercial pentru ca nu a venit nimeni sa-mi cumpere publicitate, si m-ar enerva la culme daca ar copia cineva ceva de aici, mai ales daca ar avea vreun beneficiu in urma acestui fapt.

  Pentru detalii licenta creative commons si pagina de termeni si conditii de mai sus 🙂

 3. neata

  pare foarte just ce spui, dar sunt o multime de astfel de siteuri care folosesc informatii care nu le apartin si care le aduc beneficii. de ex, resursadefun.ro. sau youtube. astia scot super bani din publicitate – fara suparare, dar e tot copy/ paste. tu ai dreptate, ca detinator de blog, nu ai cum sa il sustii printr-o mare campanie decat daca esti fie plin de bani si nu te intereseaza bugetul, fie esti o personalitate, si atunci nimeni nu are motive sa comenteze daca te promovezi.
  ramane de vazut cum o sa evolueze toata treaba asta, eu ma indoiesc ca pt cc blogul ala e atat de important (adica e, dar nu e esential in comunicarea lor). cat despre trafic, nu cred ca ii intereseaza asta 🙂 plus ca, vb ta, oricum nu e cea mai relevanta metoda de contorizare. de fapt, sunt aproape sigur ca nu se baga in trafic.ro – daca o fac, iti dau o cola :)) daca nu, dai tu o bere. tii pariul?

Leave a Reply