Ce se mai vinde pe internet, liste de participați la conferințe

Ce se mai vinde pe internet, liste de participați la conferințe

Zilele astea se întâmplă undeva prin San Francisco o conferință în format hibrid unde sunt mulți oameni. Conferința fiind de tehnologie, are parte și de prezența unor nume mari ale industriei, printre care Intel apare în căutările de pe internet că ar face evenimente și activări la acea conferință.

În schimb eu am primit nu un mail care să mă invite la conferință, am primit un mail care mă invită să cumpăr lista de participanți de la această conferință.

spam liste de conferinta

Adică o listă de spam. Altfel te-ai înregistrat să participi la o conferință, iar cineva de acolo a hăckuit sau a luat direct lista de participați cu nume, adresa de email, telefon, companie și le vinde mai departe, la liber, pe internet.

Ceva similar am pățit în Italia, când m-am logat pe internetul Wifi din trenurile de mare viteză. Imediat după login am primit mail de la Calea Ferată Italiană, dar și de la diverse alte companii ciudate care cumva au aflat atunci că mi-am dat eu adresa de mail și astfel trimit mailuri.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply