Accepti schimbarea?

Romanii sunt cel mai conservator popor pe care-l cunosc. Pana si englezii fac sex de la 10 ani, tocmai ca sa nu fie conservatori, iar faptul ca ei beau ceai la 5 dupa-amiaza e doar o obisnuinta. Acum ceva ani se facuse un sondaj care zicea ca  francezii prefera sa schimbe magazinele din care fac cumparaturi si sa nu se duca de doua ori in acelasi Carrefour spre exemplu. In acelasi studiu doar 10% dintre romanii intervievati ar cumpara si de la alt magazin decat cel de la care cumpara in mod regulat.

Saptamanile trecute s-a redecorat magazinul de unde imi fac eu cumparaturile. Au mutat vitrinele frigorifice, au desfacut rafturile si le-au asamblat in alta parte, au inchis o intrare si au marit astfel spatiul de afisare al produselor. Iar toata chestia asta a adus nervii pensionarilor in primul rand. Sa zicem ca eu eram obisnuit sa fac cumparaturile cu ochii inchisi. Intram, pe stanga erau portocale, pe dreapta ceapa, pe stanga carnea de porc, in fata puiul. Dupa ce au schimbat magazinul am pierdut mai mult timp inauntru, dar am mai descoperit si cumparat tot soiul de tampenii.

In schimb mosii de care ziceam mai devreme erau nervosi, tipau, se certau cu toata lumea si ziceau ca au distrus magazinul pentru ca i-au mutat raionul de muraturi in spate. Si in contextul asta vine intrebarea:

[poll id=”55″]

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply