Accidente stupide

Din ciclul  mai bine stai acasa decat sa conduci sau … mai bine iti cumperi o masina straina decat sa te bazezi pe ceva facut de romani.

Un mail primit mai devreme pe care il public asa cum a fost scris.

Buna seara ,

pre-numele meu este Valentina , sunt expert contabil autoprizat , membru Ceccar ; acum sunt ca un rechin cu dintii inflamati , a-si
musca , dar nu am mai forta …..

Anul acest acum 2 saptamani parintii mei au implinit 40 de ani de casnicie .Ca rezultat al acestor performante ( in Romania de azi )
m-am gandit sa le fac un cadou :

Au avut de ales re .cadoul din partea mea :

-o excursie in straintate
-o masina

Au ales masina . Au avut de ales intre masina nationala si alte masini . Au ales Dacia Logan.

Joi dimineata 10 iulie 2008 pe autostrada Bucuresti-Pitesti , o janta rupta monta in mod criminal pe”masina ” a spart cauciucul din fata dreapta , au intrat intr-un parapet s-au rotit , au intrat in al doilea parapet ….

Din fericire , nu venea nimeni din spate , caci acum a-si fi avut de inmormantat 2 parinti ……Airbagurile evident nu au functionat ….

Mama e in spital in Pitesti cu coaste rupte si leziuni interne ….tata …era sa-i fie retezat gatul cu centura de “siguranta
“……

Ce a-si fi facut daca trimiteam si unicul meu fiu in varsta de 9 ani cu bunicii in vacanta ? Mi-e groaza sa ma gandesc ….

Am citit in spital neputincioasa si redusa la stadiul umil de “apartinator ” al persoanei spitalizate o revista despre bloguri

Trimiteti mai departe , va rog si salvati alti parinti ….

….asta pana ce avocatul meu va intenta in cel mai scurt timp posibil proces vav de tentativa de omor si vatamare corporala grava uzinei Dacia Mioveni

In momentele astea mi-as dori sa emigreze macar copilul

Seara buna voua !

Valentina

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: