Acoperirea Digi.Mobil – aprilie 2014

Acoperirea Digi.Mobil – aprilie 2014

Toata lumea ma intreba zilele astea care este acoperirea Digi.Mobil, daca e bine sa se duca la ei pentru cinci euro pe luna, daca au servicii bune, daca sunt fiabili. Si pentru ca eram pe net adineauri, am dat intamplator, dupa ce am citit articolul Matildei, de harta de acoperire de la Digi.Mobil cu data de 11 aprilie 2014. Cam asa arata:

11.04.2014_460x300_harta_acoperire_digimobil

Deci in principalele orase si zone exista acoprire buna. Pentru tranzit, dar si alte zone, exista acoperirea Vodafone. Ceea ce inseamna ca va mutati telefonul manual pe reteaua Digi Mobil R si folositi reteaua Vodafone, inchiriata de catre Digi. Vorbele spun ca de la 1 iulie vom avea si internet in roaming de la Vodafone, ma astept tot la viteza maxima de 21.6 mbps.
Iar la cum sunt scalate retelele de telefonie  mobila acum, ma astept sa nu mai pice netul sau sa existe congestii. Apropo, mie in Bucuresti, in cladire, Digi.Mobil imi merge pe 3G cu cel putin 17 mbps constant.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply