Adealul izolat de restul tarii

Astia de la drumuri si poduri sunt chiar bomba. Au inchis DN1 in aceasta noapte si DN1 A, si alte cateva drumuri de trec inspre Brasov si Sibiu. Asta pentru ca, zic ei, sa nu ramana lumea inzapezita. Si presupun ca ei vor dormi in timpul asta, iar eventual mai spre dimineata sa iasa sa dezapezeasca. Asta in timp ce afara nu cred ca mai ploua sau ninge inca. Cel putin la Bucuresti nu.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Adealul izolat de restul tarii

  1. bagamiu-as picioru … nu am mai vazut-o pe aia mica de anu trewcut ca e la bv la sora ei … si nu mai vine maine ca nu se circula sau se circula greu … FMM !!!

  2. Pitic, am venit din Sinaia marti noaptea, si am venit cu ditamai morcovul din cauza zapezii. Cea mai usoara frana insemna ABS, si o adevarata placere sa vezi cum te apropii de masina din fata fara sa te opresti… pîrpîrpîr… pîrpîrpîr… pîrpîrpîr… asa facea ABS-ul si te tot duceai ca sania.

    Azi am fost inapoi la Sinaia dus (la ora 10-11) si intors (ora 12-13). Soare frumos afara, cu toate astea strada plina de zapada. Si intr-o curba am reusit sa pierd controlul.

    Cu masina neechipata corespunzator pentru iarna nu prea ai ce face…

  3. pai de ce sa calci frana pe zapezile alea ? frana de motor tata ca altfel nu tine …te apuci sa faci drifturi 🙂 d` sa ai si compresie la motor 🙂 ca daca nu ..te duci pe p… luta

Leave a Reply

%d bloggers like this: