Adobe Flash 10 … live broadcast

A aparut deja asteptatul player Adobe Flash 10. Cu putin timp inainte, Adobe a lansat media player.
Media playerul de la adobe nu stie sa playeze filme, mp3-uri & more. Se multumeste cu continutul online, furnizat de … partenerii sai. Iar aici chestiile devin dragute. Avem de la stand-up comedy, la comedy central si la show-uri de la ABC. Dar avem si filme mari, incercam sa ma uit la unul de 3 ore adineauri si nu intelegeam de ce nu se downloadeaza.

mpl

Pana aici a fost partea buna. Partea proasta incepe de acum. Nimic din ce eu laudam ca se gaseste in programul ala pentru romania. Cel putin a trebuit sa stau pe AOL ca sa incerc sa vad niste filme. Si vorbind de adobe media player sunt satul de cata reclama poate fi acolo, sau de cat de scurte sunt unele materiale. Ce inteleg eu dintr-un spot comic englez de 30 de secunde. Sunt mai seci poantele alea decat glumele de la tv.
Si daca tot am zis de internet american, va recomand Fox.com. Acolo gasim seriale intregi intr-o tehnologie asemanatoare lui adobe media player. E de bine ca le vedem online, totusi nu inteleg de ce sezonul 6 episodul 1 din family guy nu se potriveste cu ce am eu de pe torrente, pe fox se lauda ca stewie a ucis`o pe maica`sa si e cu to be continued. …

In aceeasi ideee si Protv pune online, integral,  cu o saptamana intarziere, serialul Vine Politia.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply