Agenda telefonica, probleme

Eu am vreo 3000 de numere de telefon in agenda telefonica. La astea se adauga inca 5000 de contacte din Facebook, plus ce imi dubleaza google+.  Si pentru ca am android folosesc google pentru a stoca contactele si agenda telefonica.  Totul e rapid si frumos, sincronizare, poze, tonuri de apel separate pentru fiecare numar in parte etc.

Cand apare si al doilea telefon tot pe android, folosesc acelasi cont de google, iar partea buna e ca se sincronizeaza numerele de telefon in ambele telefoane fara sa le introduc de doua ori. In schimb cautarea unui numar de telefon devine extraordinar de grea. Ajung undeva la doua minute pentru a-mi afisa un numar de telefon din agenda pe unul din telefoane. Ce face telefonul? Il intreaba pe celalalt pe internet daca are acelasi numar de telefon, daca are voie sa-mi afiseze numarul de telefon din agenda?

Am resetat unul din telefoane si instant agenda telefonica a inceput sa fie responsiva, sa functioneze corect si rapid. Si atunci ma gandesc ca sa folosesc conturi separate de gmail pe fiecare telefon in parte. Dar cum imi sincronizez agenda telefonica intre ele? Exista vreo solutie sa sincronizez automat intre doua conturi de gmail agenda telefonica? Sau mai are cineva aceeasi functionalitate cand foloseste acelasi cont de gmail pe doua telefoane? (aici trebuie luat in considerare numarul mare de contacte din agenda).  Daca aveti idei, please hit me.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: