Ai o poveste? Hai sa o filmezi

Dupa succesul concursului Toshiba de pe zoso.ro si refresh.ro, o sa facem si noi unul, de data asta despre intamplari haioase cu laptopurile voastre.

Imi aduc aminte de laptopul meu de acum cativa ani de zile. Multi dintre voi il stiti e ala pe care trebuia sa-l tin tot timpul in priza pentru ca altfel se inchidea in 5 secunde.  El a fost bun la vremea lui insa a expirat repede si nu a expirat in modul in care se strica orice laptop, ci au inceput sa ii sara taste, mi-a pocnit plasticul de langa monitor, bateria nu mai tinea decat 5 secunde, hard-diskul ingheta exact atunci cand te pregateai sa salvezi un document sau sa dai publish pe blog.

Daca laptopul ar fi fost Toshiba, era mai putin probabil sa intampin problemele astea pentru ca ei au “Garantia pentru orice”. Si daca se intamplau acestea cu laptopul meu sau chiar daca imi cadea laptopul in balta cum am patit cu celelalt vechi, le puteam schimba.

Pana una alta, daca tu ai o poveste interesanta, originala si haioasa despre laptopul tau, scrie-o aici si Toshiba iti poate da una din cele 4 camere video Toshiba Camileo S20 – HD. Mai multe  informatii poti afla pe blogul campaniei sau pagina de Facebook!

Si daca nu credeti ca garantia se aplica pentru orice ar fi, pe langa defectiunile clasice pe care le pot intampina laptopurile: se urca pisica pe el, cade cana de cafea, se ia curentul (as seen on TV) sau vreunul din cazurile urmatoare:

Garanţia multumirii – Clientul poate utiliza produsul pentru diverse activitati insa, daca nu este complet multumit de laptopul achizitionat, il poate returna in termen de doua saptamani de la data achizitionarii. Orice ar fi.

Acoperire in caz de deteriorare accidentala – Toshiba va inlocui sau va repara laptopul daca acesta a fost deteriorat accidental in primul an de la data achizitionarii. Orice ar fi.

Acoperire in caz de furt – Toshiba ofera clientilor un laptop identic sau unul echivalent in cazul in care laptopul original a fost furat in primul an de la data achizitionarii. Orice ar fi.

Protectie unica impotriva somajului – Clientii care cumpara un laptop Toshiba vor putea sa solicite rambursarea banilor in cazul in care isi pierd locul de munca in termen de un an de la achizitionarea laptopului, Toshiba permitandu-le, prin aceasta oferta, sa pastreze modelul achizitionat. Orice ar fi.

Hai, sa va vad! Vezi Regulamentul intai.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply