Alanis Morissette

Parca s-a ingrasat putin, dar a alergat pe scena in continuu . A cantat la muzicuta si le-a blocat pe toate fetele ce au venit sa o vada. Am vazut lume cu mainile in aer, dar si lume care era muta de admiratie. S-a aplaudat mult … am facut cateva poze, sper sa iasa frumos.

Lumea a cantat, a cantat mult se pare ca le cunosc stilul.

Ce e diferit anul asta? Parca e putin mai multa organizare, n-am auzit oameni care sa se planga de diverse, sunt indivizi de la Heineken si Cola care se plimba cu rezervoarele de lichid prin multime ca sa iti umple paharul.
Sunt mai multe centre Raiffeisen de unde iti cumperi obisnuitele jetoane pentru bere si suc. Berea 1 jeton, sucul 1 jeton. Paradoxal altfel, gasesti si locuri de unde sa cumperi pe bani popcorn la 4 lei punga (n-am incercat sa vad ce fel de punga).

M-am intalnit cu o groaza de lume, o groaza de lume a venit sa ma salute si sa faca poze cu mine.
Exista acolo o spalatorie de barbati. Adica sunt niste fete (care mie nu mi-au placut ca erau prea bronzate), care te invita pe o scena, acolo sunt alte fete care te spala cu furtunul de spalat masini. Te racoresti si o iei de la capat.

alanis morissette alanis morissette alanis morissette . .

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: