Cypress Hill

I-am preferat in loc de Unkle si parca n-am regretat. Show-ul a fost total, de la fumat pe scena, de la salutat Romania si Bestfest, de la salutat publicul romanesc si multumiri pentru aplauze.

I-am asteptat vreo 10 minute din cauza unor probe de sunet, dar au avut parte de o primire cu urale. Au cantat orice hit, au cantat live … au sarit si o data cu ei a sarit si publicul in aer.

Daca as sta sa ma gandesc, ei au fost cei mai tari din seara asta desi i-au urmarit vreo 3 – 5 mii de oameni (nu i-am putut vedea pe toti). Si parca au avut spatiul mai mare decat celelalte scene.

cypress hill cypress hill cypress hill . .

In spatele lor la Silent Disco a fost ceva lume, vreo cateva zeci si au plecat repede. Pentru cine nu stie ce e silent disco, e un spatiu unde se danseaza, iar muzica se aude exclusiv la casti (wireless?). Langa silent disco e amenajata o plaja …

Unii spun ca la Unkle a fost extraordinar, iar altii spun ca a fost mai temperat ca anul trecut. In schimb parcarea de la Casa Presei e full si la ora asta, asa ca pentru zilele urmatoare locurile de parcare se vor gasi preferential. La iesire am primit cutii cu Coca Cola Zero.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: