Alege masina anului, ai sansa de a castiga o tableta cu Android

Hai sa incepem asta asa:

buna dimineata bing, bong, dam play la un song ca ne place, place, place.
Seara ne adunam sa deschidem diverse capace, pentru ca ne place, place, place.

Intre timp vorbim de masini toata ziua. Suntem specialisti si mergem in showroom-uri sa vedem toate masinile pe care le dorim sa le cumparam, dar nu ni le putem permite. Intrebam in fiecare zi de o masina sau alta si in fiecare pauza de 5 minute, dar mai ales dupa-amiaza butonam frenetic autovitul in speranta unui chilipir interesant. Mai ales, suntem specialisti atunci cand apare o problema la o masina (e bujia de vina domle‘).

autovot 2011 participa castiga premii mari in bani si masini

Da, despre asta e vorba. Acum poti sa alegi masina anului 2011. Si o poti face in 2 feluri. O data participi la sistemul de votare de pe Facebook. Tanaa, clicka clicka, tragi numerele de pe podium din stanga in dreaptul masinii preferate si astfel ii acumulezi puncte. In schimb poti sa faci acelasi lucru si cu blogul tau si astfel poti sa-ti iei si tu o tableta.

Ce trebuie sa faci? Pai simplu. Scrii un articol pe blog, ca doar de asta esti specialist in de toate si super blogger renumit in care zici care au fost cele 3 masini care iti plac tie mult de tot. Si faci astfel doua top 3 de masini. Unul pentru design si unul pentru pret. Uite cam cum a facut Andrei Cismaru aici. (doua beri linkul fara TVA) In articolul ala pui link catre Facebook, catre aplicatia de Facebook, unde pot vota masinile oamenii care nu sunt neaparat bloggeri sau care nu vor sa scrie pe blog si astfel te lasa pe tine sa iti creasca sansele de concurs, iar un alt link il trimiti catre blogul lui Mircea Mester de la Automarket ca sa stie si el ca participi la concurs. \

Vezi nu e greu si e exact ce iti place tie. Sa vorbesti de masini cu colegii de munca.

Acum dintre masinile astea, voi pe care o alegeti?

top 3 masini in romania 2011 masini ieftine masini mici masini ocazie

Eu ce aleg? Pai sa vedem la raportul pret calitate, dau cu banul in ordinea asta: 1 Citroen DS3. 2 Kia sportage. 3 Hyundai ix35
La design m-au impresionat in felul urmator: 1 Citroen DS3, 2 Mini Countryman, 3 Kia Sportage

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply