Gaseste reducerea perfecta si castigi un card cadou de la eMAG

Gaseste reducerea perfecta si castigi un card cadou de la eMAG

eMAG are o mega campanie. Alege reducerea perfecta se numeste  si e de fapt o … sa ii zicem ruleta, unde tu apesi pe buton si afli astfel care sunt reducerile de pe site.

reduceere emag

Si cum in momentul asta eu am nevoie de un SSD, apas acolo poate apare vreun SSD la reducere. Mai mult, caut si ceva chestii terbuincioase prin casa, gen un kit wireless de tastatura si mouse, dar si ceva cosmetice.

Cea mai tare faza in campania asta, lucrul care ma face pe mine sa apas pe buton acolo, este ca poti castiga un MINI ONE, daca alegi unul din produsele aflate la reducere in aceasta pagina si daca il cumperi. Adica de asta il alegi si cauti reducerile de pe aceasta pagina, ca sa cumperi produsul respectiv.

Vorbeam de concurs in titlu si eu v-am obosit cu faptul ca vreau sa imi cumpar un SSD si ca il caut in pagina asta de reduceri, incat am uitat sa va zic de concurs. Concursul e oarecum simplu. Tot pe pagina campaniei, trebuie sa gasiti care este cea mai mare reducere. Va uitati acolo la produse si daca vedeti care este cea mai mare reducere, veniti aici pe blog si imi ziceti si mie. Sau daca doriti o puteti cumpara. Concursul este disponibil pana pe 8 martie la ora 23:59, iar premiul este un Card Cadou de la eMAG in valoare de 250 de lei, cu care va puteti face cumparaturile dorite.

Multa bafta!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.