Cum faci bani din fotbal si televizuni

Cum faci bani din fotbal si televizuni

Daca va intrebati cum fac baietii destepti bani din televiziuni, iata cel mai simplu mod. Zilele acestea s-au vandut de catre LPF (liga profesionista de fotbal a lui Mitica Gino Iorgulescu),  drepturile de televizare a meciurilor din Liga 1 de fotbal a Romaniei. Drepturile tv s-au vandut catre o firma obscura.

 

Si iata cum nu vom mai vedea meciurile de fotbal la televizor. Si daca cineva mai spera ceva pentru fotbalul romanesc in urmatoarea perioada, nu e nici o problema. Se va adanci si mai mult in mizerie. Si acum te gandeai ca cei 8 care au ajuns in puscarie, parca nu erau atat de rai totusi.

Povestea pe scurt. Mitica Gino nu a vandut drepturile TV unei televiziuni din Romania, ci unui off-shore. Drept urmare, Mitica Gino va plati catre stat banii pe care ii ia de la off-shore-ul respectiv. “Cine” va cumpara din Romania drepturile TV de la acel off-shore, va plati catre firma din Malta, iar aici apar combinatiile cu “cine” din televziunile la care vom vedea meciul.

E genial. E evolutie. E sustinerea televiziunilor romanesti, dar si a fotbalului romanesc. Ca sa nu zic ca taxele nu mai ajung la statul roman.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: