B’ESTFEST 2014 este anulat

Un comunicat pe siteul emagic, prin care se da vina pe dificultatile in contractarea artistilor spune ca festivalul B’ESTFEST  nu va mai avea loc.

De fapt nu ma mira. Daca in anii trecuti nume mari din media romaneasca si sponsori importanti au bagat bani foarte multi in organizarea si producerea B’ESTFEST, in ultima perioada fondurile au fost tot mai mici, numarul sponsorilor diminuandu-se, dar si sumele platite de acestia. De fapt si organizarea festivalului intr-un loc dubios, cum ar fi islazul Tunari, fara posibilitatea de a cara acolo usor publicul dornic de distractie, a facut ca oamenii sa fie dezamagiti de festival.

De altfel, exista zvonuri, nu confirmari oficiale, ca nici numarul biletelor vandute in ultimii ani n-au fost suficient de multe. Si ca multi sponsori au reusit sa dea bilete de intrare la festival gratis.

 “Intotdeauna line-up-ul unui festival este foarte greu de realizat din pricina numarului foarte mare de artisti al caror program trebuie sa se sincronizeze. Din pacate, pana in momentul de fata nu am reusit sa securizam headlinerii pe care ni i-am fi dorit pentru editia 2014, iar nerespectarea standardelor cu care B’ESTFEST si-a obisnuit fanii de-a lungul timpului nu a fost si nu este nici in momentul de fata o optiune. De aceea am ales, cu parere de rau, sa anulam editia 2014” a declarat Laura CoroianuCEO Emagic.

278768 10150243630454004 704359003 7252477 2347241 o

Ma rog, sa zicem ca ii credem, dar intotdeauna putea exista un mix bun de formatii. Asta unul la mana, iar in cel de-al doilea aspect, formatiile mai nou se programeaza la concerte si cu ani inainte. Spre exemplu eu de asta stiu inca de acum o luna, de cand am cumparat biletele, cine va veni la Ultra Music Europe. Si am fost unul din ultimii care a reusit sa prinda bilete si cazare la cel mai tare festival din Sud Estul Europei.

Cat despre romania, noi ramanem aici cu amintirile B’ESTFEST, dar si cu concertele pensionarilor rock.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply