Alegeri anticipate: propune candidatul

Sa presupunem ca se precipita lucrurile, ca Basescu e cuminte si isi da demisia si ca nu va face un puci, ca nu va dizolva parlamentul si ca nu va intra cu armata in parlament ca sa ii impuste pe toti.

Ajungem la alegeri anticipate. Cine candideaza?
Marioneta de Geoana?
Marioneta de Voiculescu?
Becali? Si daca pierde Steaua?

Crin Antonescu cum auzisem in seara asta?
Tariceanu care azi s-a apucat sa dea autografe (WTF?) ?

Voi … veniti cu alte propuneri. Prima fraza e scenariul meu de joi.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

14 thoughts on “Alegeri anticipate: propune candidatul

  1. L-ai uitat pe Stolo. Şi Theodor Stolojan este în preferinţele românilor, conform sondajelor de opinie realizate de diferite institute de cercetare.

  2. stolojan trebuia sa ramana si sa candideze in 2004 … si atunci sigur castiga …acum … nu stiu cat de mari mai sunt sansele, dar sunt …

    Dar stiti ce ma distreaza pe mine …ca toti il ataca pe becali si il scuipa …dar in ultimul sondaj de care am auzit eu , era cu vreo 0,8 procente DEASUPRA lui W.C. Tudor ( Vadimush Cornelush ) …si asta spune multe lucruri, avand in vedere ca Vadimush din cate stiu eu avea multi sustinatori …mai ales prin partile Ardealului …. oricum …eu tot cu Base votez …

  3. Haha faza cu armata e geniala ca tare ar fi potrivita. Trebuie o noua constitutie cu un executiv mai puternic, ca acuma e prea slab Presedintele si astia isi cam fac de cap. Si intoarecerea la monarhia ar fi o solutie, iar poporul ar trebui sa aleaga nu niste fosti-comunisti-acum-psdisti-sau-pcisti. Nush daca atzi remarcat dar situatia politica din Romania se aseamana cu cea din Ucraina. Cred ca rusii sunt de vina ca nu prea le convine influenta Americii si UE in regiune, plus ca tot aud de monopoluri ruse cu legaturi la Kremlin care vor sa “investeasca” in Romania. Tariceanu tot bate apa’n piua cu retragerea trupelor Romane din Iraq (WTF? trebuie lasatzi soldatzii sa decida), Iliescu a studiat la Moscova, si exemplele tot continua. Plm am fost cu Rusii nush cate sute de ani si am vazut ce a iesit, cred ca trebuie sa continuam sa ne orientam catre Vest ca de acolo vin banii si progresul.

  4. Sincer cred ca romanu’ nostru a innebunit de tot…dar de tot… Doamne, oare cine ar mai putea sa-l sustina pe al nostru incredibil de incompetent ignorant presedinte Basescu? Ala e presedinte? Cu ce vi s-a imbunatati viata de cand e ‘mneaalui presedinte? Va plac certurile intre politiceini, climatul politic mai mult decat dezastruso care ne duce tara si mai de rapa decat e deja? Vreti armate si puci-uri? Ati innebunit de tot… E usor sa vorbesti “pe de rost” , sa arunci cuvinte doar de dragu’ de-a “emite” ceva “inteligent”… Foarte trist, jalnic chiar, este ca astfel de pareri apartin unor oameni care au studii superioare, cultura(cat de cat), si care se lauda a fi civilizati si “luminati” la minte… Mult mai trebuie poporului astuia pana o iesi la liman… cu astfel de oameni drept “alegatori”… V-a dat Dumnezeu creier domnilor… folositi-l!

Leave a Reply

%d bloggers like this: