Alo, RADET? Caldura!!

Suntem pe 19 aprilie 2010, in plina primavara. Afara au inflorit copacii, frunzele sunt verzi, lumea se da la tricou si pantaloni scurti, masinile merg cu aerul conditionat pornit sau cu geamurile deschise.

In aceste condtii, in Bucuresti, RADET furnizeaza caldura. Pentru ca ei pot, pentru ca probabil niste mosi sau babe au facut reclamatii ca lor le e frig noaptea stand cu geamurile deschise si invelindu-se cu un cearceaf si pentru ca astfel ne mai seaca de niste bani.

Anul trecut stiu ca s-a oprit caldura abia dupa ce a intervenit presa sa aduca in discutie pretul caldurii, dar si faptul ca inca se furniza caldura, in timp ce afara era frig. Anul asta n-au mai spus nimic, pentru ca au fost alte evenimente de maxima importanta pentru tara. Dar  nu-i nici o problema, e criza, ei nu se gandesc ca oamenii nu vor putea plati factura, ei furnizeaza caldura pentru maximul nostru confort, pentru bunastarea noastra, crezand ca astfel isi acopera din oarece costuri.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply