Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Altii care s-au fript

 1. Io cred ca nu trebuie platit vre-o 2-3 luni si sa vedetzi ce baietzi cumintzi se fac… si net si servicii bune.. numai ca dupa 2-3 luni de neplata netul merge mai bine decit atunci cind il platesti asta mi sa intimplat personal dupa ce-am achitat factura la ei regulamentar (cu invoire de la munca) ajung acasa si constat ca nu mai mergea internetul si nici tel si uite asa de 1 luna imi merge perfect tot pt cas restant la ei de 2 luni si imi este frica sa le platesc sa nu carecumva sa am iar probleme 😀

 2. Asa iti trebuie daca esti abonat RDS. Oricum, e o onoare sa fii abonat RDS. Daca vrei televiziune de la fratii lor, RCS, trebuie sa platesti vreo 58 de lei, daca tin bine minte. Nu cablu, nu manopera, doar asa, o taxa ca sa ai onoarea sa fii clientul lor. Altii ofera luni de abonament gratuit, iar la ei trebuie sa platesti taxa asta pentru un contract de cateva pagini care trebuie printat si semnat. Scump, dom-le tonerul asta.

 3. eu inca stau si ma intreb de ce omuy` care a scris articolul asta scrie “atit” in loc de “atat” … mai ales ca se considera european …si sa nu imi spui ca scrie asa doar casa se afle-n treaba

 4. posed una bucata card ING si una bucata “home Banking” de la aceeasi banca.

  se ia frumos linkul http://www.rdslink.ro se intra in “contul meu”, administrare, telefonie, respectiv internet. se vizualizeaza una bucata factura curenta.

  Se logeaza pe http://www.homebank.ro de la ING, se efectueaza plata si se scapa de statul la coada….

  La ING se poate obtine un card foarte usor: buletin si mers in Office.
  la multimatul lor se pot depune bani in cont, si se pot retrage…

  Cam multi carcotasi pe aici:))

Leave a Reply