Am avea o sansa la comunicatii

Anul trecut a fost dezastruos pentru  MCSI. Aveam pregatit un articol in care sa dau cu Vreme de pamant sa zic ca a bagat banii in proiecte care s-au dus in neant si ca nimeni n-a facut nimic pentru ele. Va amintiti de digitalizarea romaniei, de e-romania? (video, ah, uite-l pe piticu acolo) Si nu numai atat. Licentele de telefonie mobila sunt prelungite acum prin ordonanta de guvern. Fara licitatie, fara lege, fara masuri, doar asa, hai mai folositi telefoanele mobile un an.

Se pare ca acum am avea o sansa daca Razvan Mustea – Serban ar ajunge ministru al comunicatiilor si societatii informationale. Pe langa faptul ca are 32 de ani si vorbeste frumos, cred ca a fost ales in functia asta pentru ca are blog, pentru ca scrie o data pe luna pe el  si pare sa isi intretina singur siteul. Mai mult decat atat, pare ca are habar ceva despre chestiile astea cu calculatoare, retele de comunicatii si altele. Iar daca ii pui un calculator la asamblat sper ca se va descurca.

Acum nu ramane decat sa ii dam un avant, sa ii facem un push, sa ii amintim ca la 32 de ani nu se munceste 8 ore pe zi, ci de cele mai multe ori 16 ore. Si ca nu munceste pentru azi sau pentru ziua de maine, ci munceste pentru dezvoltarea noastra a tuturor. Sper numai sa nu ia spaga. In rest, faptul ca are parul scurt, ma face sa sper ca e atent la detalii. Are cont de twitter, pe facebook are o pagina de care nu se ocupa.

Din pacate presa din .ro e interesata de faptul ca Razvan Mustea are un Porsche. Si eu am o KIA.  In schimb nu scrie nicaieri ca a facut  Romano-americana, ca vine de la Focsani, ca a avut o bursa de un an in State pe business international si ca si-a luat doctoratul de la ASE.  Deci studii celebre (gen Haward, Yale ca omologii bulgari) n-are, dar ar trebui sa stie ceva despre internet pentru ca are blog. (sper ca asta e motivul pentru care l-au ales).

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: