AM DAT CU MASINA PESTE CABRAL !

La ora la care scriu asta am vorbit deja cu un avocat, n-am apucat insa sa vorbesc cu fetele si colegii de la Realitatea TV care au trecut pe acolo, dar cert e ca sunt cacat pe mine.

Adica am dat cu masina peste Cabral. Bai … din toate persoanele posibile si imposibile din lume

Deci, plecam de la munca cu gandul sa ajung repede in Club A, la o discutie din asta. Iar eu cand ma sui in masina si stiu unde trebuie sa ajung, mai ales dupa o zi de munca, imi dau muzica tare, si ma pun la drum. Iar azi chiar ma grabeam, adica mergeam mai apasat putin. Nu sa depasesc limita, dar cu demaraje mai intense. Si cand sa ies din parcare de la Casa Presei e o trecere de pietoni acolo unde nu opreste nimeni, nici pietoni si nici masini. Stiind asta am incetinit ca sa ma asigur, daca nu venea nimic din stanga … tzashneam ca sa pot sa ma incadrez bine. Folosesc intotdeauna iesirea asta (o sa o vedeti in poze) tocmai pentru ca sa nu stau sa acord prioritate unei intersectii intregi, ci ca sa ies frumos si fara sa deranjez pe nimeni.
Ei bine si cum incetineam eu … ca sa vad ce si cum sa acord prioritate pietonilor sa merg, vad ca vine un biciclist spre mine. Venea in viteza mare deci, adica alerga. Si vine … il vad, ma vede, adica eu eram deja oprit ca sa il vad ca trece … si vine spre mine … il claxonez sa se trezeasca ca sa nu intre in mine. Deci oprisem la tercere!

Si individul ala vine … da cu bicicleta in portiera, dupa care o tranteste pe jos si incepe sa strige ca din gura de sharpe ca cine stie ce am facut eu si cine stie nu stiu cum. Ies din masina … vad ca e Cabral, ma apuc sa vorbesc cu el, sa-l calmez, il intreb daca a patit ceva. El nu si nu. Vad ca nu ma inteleg cu el, trag masina pe dreapta, pun avariile, scot camera si ii fac doua poze ca sa am sa nu care cumva sa vina si sa zica ca l`am umplut de sange.

Ii fac pozele, incerc sa vorbesc cu el. Bicicleta in mijlocul strazii. Deja se oprisera masini, oameni, venisera colegele de la mine din birou. Astia ca de obicei, sau cum ati vazut mai jos, nu s-au bagat, au stat sa vada de la distanta. Asa ca l-am luat pe Cabral de mana ca sa il linistesc, dar intre timp i-a sunat telefonul.
La telefon a zis repede, ceva de genul “da in 20 de minute” si mi-a zis sa plec, ca se grabeste.
Asa ca am plecat … in schimb de la Victoriei am fost flancat de doua masini de la BGS. Acuma nu stiu daca astea erau ca sa ma intimideze sau ca s-a intamplat. Chestia mai nasoala e ca nu l-am vazut pe Cabral in seara asta la Acasa TV.

Bai, daca se duce Cabral la politie eu sunt mancat. Cabrale, la cate am facut impreuna. Fii si tu om.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: