Am facut bradul

image1310.thumbnailSi am facut bradul. Motiv pentru care mi-am tot auzit discutii, replici, critici si multe din acestea. Ca sa ma explic: E primul brad facut de mine in casa mea. E cel mai frumos brad de pana acum. Si … nu e deloc devreme. De obicei bradul se face in ajun de Craciun, pe 23 sau 24 seara.
Insa anul asta, Videanu a deschis sarbatorile de Craciun pe 1 decembrie. De parca ziua nationala ar fi zi de deschis sarbatori de craciun si mari reduceri in supermarketuri. Reducerile apar dupa data de 20, ca asa se intampla in state. In schimb, eu am gasit duminica seara, liber aproape, in Carrefour, si preturi acceptabile la brazii artificiali. Iar cum daca cumpar un brad artificial nu cumpar unu pentru o iarna, ci pentru vreo 5, am ales pe cel de 1.80 m si 69 de lei.
Trecand peste toate criticile pe care le-am auzit azi, cum ca … prea devreme … cum ca … de ce tu ai si eu n-are … am ramas sa aleg cel mai bun motiv pe care mi l-a expus Dan: “pacat ca nu o sa avem parte de el” … si tocmai de asta l-am facut “preventiv” si ca sa pot sa ma bucur cat mai mult de brad. Iar, cum vara nu se poate, si acum e sezonul … va astept sa gasiti si sa puneti cadouri sub brad:)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Am facut bradul

  1. 69 de lei
    kinki:P
    ce sa zic daca nu anunta vIdeaNU sau SUA cand incep sarbatorile nu pot sa impodobesc.yay!sa ma ascund, daca ma cauta interpolul ?:P
    sa l stapanesti sanatos si sa gasesti multe cadouri 😛

  2. hi hi hi… deci nu sunt singura care de duminica a facut bradul… oricum nu avem timp de el la cat stam pe acasa.
    sa te bucuri de el si sa gasesti cele mai multe cadouri din ultimii ani ! 🙂

Leave a Reply