Am fost pe racheta alba

Va mai amintiti voi de racheta alba, de viralul ei? Eh, am fost saptamana trecuta pe racheta. Trebuia sa scriu mai devreme, dar luat de val si entuziasmul evenimentului n-am mai apucat, acum, parca m-am trezit din euforie.

E dragut la ei, bucataria e misto, iar birourile au niste calculatoare fancy. Eu am fost acolo ca sa beau un suc, sa ne cunoastem sa vad fetele misto de la Hasdeu pe geam. Pe langa toata discutia despre bloguri si situatia politica actuala, tentativele de a urca pe nava, solutiile de decolare si asa mai departe, a venit vorba de bani de implementare si de costurile de productie ale rachetei. De ce folosesc cuvantul racheta si despre ce vorbesc aici? Pai mai despre nimic. Asa cum spunea materialul ala video, trebuie sa mergem cu ei pe racheta. Ne salvam de ceea ce va veni pe aici si vom aveam partea de niste beneficii.  Ei mi-au oferit locul de cazare, mi-au aratat ce castig, cum stau si cum dorm. Insa, mai mult decat asta m-au intrebat si daca mai sunt alte persoane la fel ca mine care vor sa vina pe racheta. Am stat sa  ma  gandesc mult, mult prea mult, am spus cateva nume, dar inca ma gandesc  pentru ce  de ce.

Adica stau si citesc blogosfera din feed-uri. Ma uit la articole, ma uit la calitate, plang pentru faptul ca nu vad nimic nou zile de-a randul, sau daca vad, vad chestii scrise exact pentru a fi scrise, sau pentru a face trafic nejustificat pe un anumit segment de public. Sau daca eu vin aici si injur anumite persoane si imi aduc trafic, asta inseamna ca aduc ceva bun? Daca eu vin aici si pun anumite materiale video, ori poze care sa imi faca vizitatorii sa dea mass-uri asta inseamna ca o sa castig mai mult? Nu. Sunt zile intregi in care din toata lista mea de feed eu citesc doar doua, trei bloguri, acolo si comentez. Mai departe nimic.  Merita ei sa ii iau pe racheta alba? Stiu ca daca as fi spus ca e vorba de bani si de publicitate pe bloguri ati fi zis … eu, eu eu eu … de ce nu eu? Pai … simplu, pentru ca … SEO in Romania inseamna cum sa pacalesti google.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: