Am imbatranit, inainte de vreme

Cam asta e concluzia mea la ce se intampla in jur. Parca sunt alta generatie, parca sunt din alta lume. Oare eu vad diferit lucrurile? Oare sunt eu ala singurul care crede in acele lucruri care gadila sufletul unui om? Sau, poate ca banii si lupta pentru os ne-au asuprit tuturor aceste sentimente?

Concluzia mea la blogul precedent e ca un simplu buna si un simplu sarut nu ajunge. De ce ?
Pentru ca intre timp a aparut Carrefour, a aparut Pizza HUT si toata zona de la Romana. Unde e bine sa fim vazuti, in masini luxoase, sau stand si infulecand mancare ( sau tentativa de mancare ) din restaurantele de mai sus, cu baieti / fete imbracati extravagant si fardati mishto.

Din punctul meu de vedere, atentia din blogul anterior, inseamna sa ai un sclav langa tine, care sa iti faca toate poftele, care n-are voie sa fie ofticat, suparat, care n-are voie sa aibe o viatza propie, ci tre sa fie papusa ta … cu care sa te joci asa cum vrei …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: