Am internet banking

Spre marea mea mirare, pe langa 10 plicuri de spam, am gasit in cutia postala unul pe care scria comunicari comerciale, stampilat de posta romana. Deci tot spam as zice, dar avea numele meu scris pe el. Anca zicea ca ar fi o citatie, dar stiu ca n-am mai facut nici un viol in ultima perioada, oricum n-au cum sa ma gaseasca astia aici.

Am primit plicul cu utilizatorul de e-banking de la BCR. Spre marea mea surprindere pagina chiar merge in firefox, se misca acceptabil de bine si are cateva optiuni misto cum ar fi plata automata, programarea unei plati automate, programarea mai multor plati o data, fara a fi nevoie sa te deplasezi la banca pentru asta.
Partea misto e ca e gratuit, asta in timp ce extrasul de cont ce-l primesti acasa sau te duci sa-l ceri de la banca e pe bani. Costa vreo 50 de bani la BCR.

M-am speriat cand am vazut cati bani am in cont, pentru ca erau mult prea multi, dupa care am vazut ca scria: tranzactii in curs de procesare 687 lei. WTF maaan, traim in Romania, n-ar putea bancile astea sa ia banii din cont mai repede ca sa nu ma trezesc eu aiurea fara bani in cont, pentru ca am platit ceva la un moment dat si nu s-au materializat din cauza de intarzieri?

Pana una alta inca ma intreb daca pot plati factura de la curent electric prin internet banking daca nu sunt titular de contract. Ca iar sunt dator, pentru ca e greu sa ajung sau sa opresc la Sf. Gheorghe. Si sunt trist ca nu voi mai merge sa fac drumuri la sucursala BCR cu tipa roscata draguta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: