Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de con╚Ťinut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzic─â, via╚Ťa de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “am licenta de windows ;)

  1. IO am…nu am avut probleme cu IE pt ca nu folosesc… Firefox :))
    In rest am alte probleme: nu gasesc drivere, adica nu toate , adica nu sunt concepute pt a rula pe windows XP x64 edition… adica e un hibrid de windows adica iti papa nervii daca vrei un webcam *chiar si cele mai cunsocute firme nu au lasnsat driverele pt xp x64).. in rest se simte diferenta fatra d eun xp “norma” la cum ruleaza, la cum raspunde….
    Ma rog, cine foloseste IE plin de bug-uri?? si cine foloseste media playerul?? IO nu:))

    P.S. apropos de drivere….. ma duc frumusel la magazinele mari de computere sa imi achizionez una bucata webcam si un abucata tv tuner…si intreb care are drivere si pt xp x64… si mi-au aratat ceva la vreo 6 milioane…(nu spun firma ca oricum degeaba are brandul f. cunoscut..) si intreb daca driverele ruleaza si pe xp x64 si mi-au zis ca da… si intreb dcaa nu , o pot aduce inapoi.. si mi se raspunde: Da, dar nu va dam banii inapoi… asa ca ma incecat cateva, tot firme si tot la preturi de fitze, de la prieteni… si nici una nu suporta… asa ca windows cu licenta sau fara, windows x64 e partial un shit:))

Leave a Reply