Am masina am viteza.

Eu cand ziceam de femei ca`s cu capul in nori … nu ziceam aiurea.

Ora 9:27 in fata spitalului Coltea, plec de la semafor, in fata mea se baga inca o Kia Cee’d rosie, il claxonez, il injur, franez ca sa nu intru in el. In spatele meu intra una cu un fiat.

A intrat urat ca m-a zdruncinat pe mine putin. Eu fiind oprit am obiceiul sa stau asa scos din viteza si cu frana piscata doar cat sa fie aprins stopul. Ma dau jos … tip la ea, tipa timorata, terminata sa oprim pe dreapta. Ma uit la masina … nimic la mine, doar o zgarietura pe spoiler.

Vorbesc cu fata, mergem mai departe, in trafic, ea se apuca sa se certe probabil cu seful ei la telefon si ne pierdem in multime.

Ce a patit ea la masina? Bara fata rupta, aparatoarea de la numar rupta, aripile indoite (amandoua), capota indoita, farurile dislocate, protectie radiator rupta.

Acuma eu am vorbit la politie, cum n`am nimic ma duc sa ii declar numarul B-74-CIB la evenimente rutiere ca a intrat in mine 🙂 Daca cineva o stie si vrea sa ne intelegem altfel sa ma contacteze.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: