Am pus tramvaiul pe sine

Am pus tramvaiul pe sine

Cand am ajuns in Cluj, pe langa gropile pe care le-am invatat de 4 ani de zile de cand vin la Tiff si care gropi sunt in principiu aceleasi (adica pe langa cele vechi care au ramas au mai aparut si altele noi), injuram lucrarile de la linia de tramvai. Si nu intelegeam de ce sunt facute asa … ciudat.  Am aflat de la Vlad si explicatia. S-a promis, pentru ca e campanie probabil, ca la 1 iunie se pune tramvaiul pe sine.

Si s-a pus.

DSC04254

Sa nu intelegeti ca sinele sunt gata. Nu, tot orasul e facut bucati si se inlocuiesc sinele de tramvai. Trebuiau inlocuite, logic. Dar s-a respectat si promisiunea. S-a pus tramvaiul pe sine la 1 iunie? S-a pus. Ce conteaza acum ca sinele nu sunt gata si ca inca nu e treaba facuta. Important e ca s-a pus tramvaiul pe sine.

Pentru ca acest tramvai poate fi un punct de interes turistic in aceste zile, il gasiti in capatul de linie de la Manastur, de sus din rond. Este pazit de 4 paznici.

In schimb la linii se lucreaza si nu mica mi-a fost mirarea sa vad ca se lucra sambata seara la ora 18.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: