25 de ani de camere foto EOS

Conform Wikipedia, in 1839 apare primul aparat foto si de atunci prima fotografie. In 1861 apare prima fotografie color, iar de atunci aparatele foto se tot reinventeaza, ducand inventiile si amintirile in cele mai inalte limite tehnice. De ce spun asta? Pentru ca alaturi de voi, ma voi apuca de a invata ce inseamna o camera foto, cum se ingrijeste, care sunt aspectele tehnice, ce reprezinta EOS, cum s-a dezvoltat si ce face fiecare functie in parte.

De altfel anul asta se implinesc 25 de ani de camere foto CANON cu tehnologie EOS. Pentru asta CANON organizeaza un concurs foarte tare pe pagina lor de Facebook. Trebuie sa stiti ceva istorie, sa fiti pasionati de fotografie si daca urcati acolo o poza facuta de un aparat foto cu EOS, puteti castiga un Canon EOS 5D Mark III sau 10 genti Canon.

Intrebarile din concurs sunt simple, astfel incat daca ai avut o camera foto cu EOS, poti foarte usor sa pariticipi la concurs si sa castigi. De altfel veti vedea incepand de saptamana viitoare cum va voi ajuta si eu si atat timp cat invat ce inseamna fotografia si tehnologia EOS, va voi impartasi si voua aceste lucruri.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: