Am spus NU compromisului atunci cand am cautat garsoniera

Toata lumea stie ca lucrurile ieftine nu sunt neaparat si bune. Drept urmare am tot stat sa caut garsoniere, mai te miri unde. Am avut oferte din orice colt al Bucurestiului, dar niciuna nu a fost atat de satisfacatoare incat sa ma multumeasca pe mine. Si nu, nu ceream ceva impresionant, sau nu ceream ceva extraordinar. Doar vroiam sa fie interesanta si curata. … curata in ideea in care sa nu fie gandaci, sa nu fie cine stie ce sticle sparte pe pereti, sa nu puta, sa nu fie inundata si asa mai departe.
Adica cum, ma apuc inchiriez o garsoniera, dau banii pe chirie si ma apuc si de reparatii prin casa? Asta pentru ca chiria nicaieri nu o mai gasesti la preturi medii, ci mari si foarte mari. Pentru ca, nu-i asa, nu e prost ala care cere, ci ala care da. Asa ca daca tot dau un ban, macar sa stiu o treaba.

Ei bine am gasit dupa indelungi cautari. Si iata, sunt suficient de multumit. Si asta nu e un compromis, ca am vrut o zona buna cu o garsoniera spatioasa, in care sa pot sa fac ce vreau. Mai mult decat atat trebuia sa mai incapa si matza aici. Acum are loc de alergat … hohooh … cat sa nu pot eu sa o prind. :D)

Beck’s a spus NU compromisului atunci cand ti-a rezervat ultimele bilete in sector A la concertul Depeche Mode

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: