Amenintare cu Bomba la Mix FM

Dupa ce acum cativa ani, un tip s-a incuiat in studioul de la Mix FM si a zis ca se arunca de la etaj daca nu ii se plateste salariul … zilele trecute a aparut articolul asta in Adevarul:

Ameninţare cu bombă la Mix Braşov

Autorităţile din Braşov au fost puse pe jar după ce un telefon anonim a anunţat că există o bombă la sediul trustului de presă Mix din Braşov, patronat de liberalul Aristotel Căncescu, preşedintele Consiliului Judeţean. Imediat studiourile de radio şi televiziune au fost evacuate, întreg personalul fiind scos din clădire, iar echipele de pirotehnişti au intrat în acţiune.

Sec si scurt … Poate ca intre timp i-a sunat seful de la Mix FM ca sa mai reduca din cuvinte … nu de alta dar e liberal … si are legaturi si conexiuni.

De altfel, la Bucuresti, Mix FM e in cladirea Partidului Conservator, patronat de catre Dan ( Dorin ) Voiculescu. Si bineinteles ca au legaturi si conexiuni.

Asa de mari incat fura fluxuri de stiri, se informeaza de unde pot si cum pot … si isi platesc angajatii cum pot. Din cauza asta a vrut tipul ala sa se sincuida atunci. ( de fapt il cunosc si e de gasca ). Din cauza asta a sunat angajatul asta sa anunte ca e antentat de bomba … ca sa ii determine pe sefi sa faca angajari cum cere legea si sa plateasca salariile angajatilor.

De fapt angajatii n`au nici o vina ca inca … exista sefi comunisti la Mix FM … sau poate ca de asta i se zice mix 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: