America ingheata la -5 grade

America ingheata la -5 grade

Am tot vazut zilele astea stiri cu America inghetata. Ca s-a abatut asupra Statelor Unite un vortex polar, ca oamenii mor de frig pe acolo si asa mai departe. Mai mult decat atat, cica la New York s-au inregistrat cele mai scazute temperaturi si asa mai departe. Si pe vremea asta, era o tanti care dadea declaratie la televizor spunand: Nu stiu de ce este asa de frig. Am iesit afara si am crezut ca mi se sparg degetele cand am vazut cat de frig este. (say what!?)

Bine, in toata nenorocirea asta din Statele Unite, unde nu inteleg de ce e atata criza la -15 grade la New York si noi ar fi trebuit sa avem temperaturi din astea, siteurile de stiri se inghesuie sa puna cat mai multe poze cu ce inseamna valul de frig din Statele Unite. Asa incat Huffington Post pune o poza cu Cascada Niagara inghetata. Numai ca poza lor nu este de acum, este din 2005. Aparent in 2005 nu exista internet, drept urmare nu stia nimeni ca a inghetat atunci cascada.
download

Titlul meu este corect, pentru ca la New York acum sunt -5 grade celsius. Ceea ce inseamna ca nu e atat de frig pe cat ar parea. Cat despre tanti de mai sus, pai daca nu isi ia haine de iarna atunci cand trebuie si daca nu foloseste manusi, normal ca i se va parea ca e frig.

Si mai vazusem nu stiu ce americani care veneau sa spuna ca ei mor de frig. Si asta cu ei fiind afara, imbracati doar intr-un hanorac. Pai sa fiu scuzat, dar logica mea zice ca daca iesi afara doar in hanorac, normal ca va fi frig.

Eu sper ca va ninge aici saptamana viitoare. Nu de alta, dar premierul Ponta trebuie sa fure banii aia din fondul de rezerva ca sa ii dea primariilor USL si trebuie sa justifice asta prin prognozele meteo extreme si pentru vremea deosebit de neobisnuita iarna, manifestandu-se cu evenimente meteo extreme: ninsoare, viscol.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply