Ce pot face, in principiu, turistii in Bucuresti

Ce pot face, in principiu, turistii in Bucuresti

Te gandesti cand vine vorba de turisti ca acestia vor sa viziteze, sa descopere locuri noi, sa invete ceva despre locul pe care acestia il viziteaza. Asa ma gandeam si eu, dar din pacate nu toate locurile vizitabile sunt si ofertante cand vine vorba de continut pentru turisti.
Adica poti sa te duci sa zicem sa vizitezi un castel, din Romania  si sa nu gasesti nici un fel de informatie despre acel castel. Cine a fost inainte sau cu ce ocazie e castelul ala pe acolo.

Cam acelasi lucru si  in Bucuresti. Intr-unul din multele mailuri inutile pe care mi le trimit cei de la Booking.com, s-a nimerit si un mail cu un infografic destul de dragut. Din care aflam ca turistii vin in Bucuresti pentru bautura si cam atat.

booking

Si acum nu pot decat sa ma interb, care sunt “historical landmarks” alea? Care sunt muzeele si de ce ele nu sunt vizitate? Care sunt “city trip” si cine face trasee turistice prin Bucuresti?

Nu vi se pare ca orasul asta ofera mult prea putine lucruri din cate ar trebui sa ofere? Si atunci, de ce nu vrem sa oferim?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply