Teapa Fooda. Wu-Xing nu mai are chef sa faca mancare

Teapa Fooda. Wu-Xing nu mai are chef sa faca mancare

Acum cateva luni laudam Fooda, o solutie foarte buna de a avea o masa buna in Bucuresti. Teoretic mancare buna, frumos prezentata, gustoasa si asa mai departe. Astazi gata. S-a terminat bucuria. Probabil le-am trimis prea multi clienti. Probabil am scris de ei si a inceput lumea sa comande de la ei. Asa incat si-au luat in cap si nu mai vor sa livreze. Si asta desi sunt pe harta, in zona de ei desenata de pe harta.

teapa fooda

Asa incat, daca stati undeva in Grivita, ati putea avea sansa sa primiti mancare acasa de la Fooda. In rest nu. Pentru ca au prea multe comenzi sau pentru ca nu au chef sa mai livreze.

Asta si daca le-ati facut zeci de comenzi inainte, iar fiecare comanda era de vreo 100 de lei sau mai bine. Pentru ca nu sunt ieftini. Sunt doar nasoli. Asa ca Fooda e o teapa. Ma scuzati ca mi-am permis gratis sa scriu un articol in care sa ii laud. Aparent laudele nu sunt bune, ca ii fac dupa sa nu ii mai intereseze de clienti.

Si mie mi-e foame.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply