Amsterdam (2022)

Amsterdam (2022)

Acesta nu este un articol despre călătorii, cât este un articol despre filmul Amsterdam. Diferența este că încă nu știu unde să încadrez filmul ăsta, la ce gen al cinematografiei.

Ar putea fi un film istoric, pentru că reprezintă o interpretare a unei povești din anii 1930. Dar în film este si Chris Rock, deci trebuie să-l treci la comedie. Dar nu e chiar comedie, pentru că filmul vorbește și de o crimă.
Dar nu e nici dramă, pentru că este Chris Rock în film. Dar nu e nici un film de acțiune, pentru că nu e cu sânge sau cu explozii.

În schimb filmul are o distribuție extraordinară. De la jumătatea lui apare Robert de Niro care vine să le explice celorlalți actori cum se face de fapt un film. Așa pare.

Dar în film rolul principal este deținut de Christian Bale, dar și Anya Taylor sau Margot Robbie sau Taylor Swift.

Filmul este de fapt o poveste mișto, amuzantă, bună de tot după o zi aglomerată și care dacă te face să zici că ai pierdut două ore, înseamnă că e undeva o problemă. Asta pentru că filmul este relaxant și îți dă o stare de bine. E ce ai nevoie pentru a te relaxa.

De văzut la cinema.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply