Antena2

Si astia de la RDS mi-au mai scos un post de muzica, ca sa imi bage inca un cod de bare. E vorba de data asta de antena 2.
Astora cine le-a dat licenta de emisie? Si cand incep sa emita? Ei ce vor face? Vor transmite in reluare antena 1 si antena 3 si euforia la un loc? Sau e televziunea lui Ciutahu in care o sa-l vedem toata ziua?

th Image1613

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Antena2

 1. era sa-i injur dar au schimbat frecventa 679MHz, oricum au scos ceva dar nu stiu ce …

 2. Cine e ma ala, ca n-am inteles, bine ca v-a scos muzica, n-ai ma winamp, ce-ti mai tre vh1. Baietzi , inteligentzi, daca nu-ti convine ia-ti satelit, piticanie. piatza e libera, bye!

 3. e nervos ca vine antena2 din urma ;)))

  sa ne luam de romantica sau de viitorul post al Realitatii (ala din toamna)….

  si vorba celor de la Dimineata Dementa, la o replica a lui tur…cescu: ASCULT RADIO 21…

 4. O sa fie un post dedicat in exclusivitate barbatilor. Adica un fel de Romantica sau Acasa pentru barbati. Asta nu inseamna ca pana in ora 24 o sa difuzeze emisiuni cu si despre masini, tuning etc iar dupa 24 filme porno. 😀

 5. Dementii de la RCS,au scos Vh1,l-au pus in extra si au scos SENSO,mie chiar imi placea,si au bagat ciudateniile de AXN CRIME&AXN SCI FI,si ANTENA2 in pachetul de baza!Pe cand se inceteaza cu atat prostie si indolenta.A,era sa uit au scos Discovery Civilation!
  Mama lor!

Leave a Reply