Nu fiti geloase

Continuarea dimineata ….

Azi noapte la 12 … am primit telefon, de la Dana. Pentru cei care nu stiu, Dana e vecina de sub mine, cea pana in 30 de ani, singura … care doreste.
Asa, si cum ziceam … ma suna tipa sa ma intrebe ce mai fac. Pai … stau in pat. Ce sa fac? Ca cica s-ar auzi zgomote ciudate la mine in casa. Ma … nu se aud, sunt eu … stau in pat si atat. Acum am ajuns acasa.
Tipa incerca sa auda ce zgomote sunt prim-prejur. Hmmm … daca eram singur …si nu era dezastrul de pe lume la mine, o invitam sa se convinga singura, mai ales ca trebuie sa ne trezim amandoi la aceeasi ora. Mai am neshte vin si parca niste gin in frigider.

Da, nu se poate. Pai deh … ca in proverb … toti baietzii buni sunt ori casatoriti, ori sunt gay. Eu intru in prima categorie.
Asa incat, nu mai fiti geloase. Ati putea in schimb sa va bucurati … 😉

Eh … in schimb … Ileana mi-a batut in perete cand faceam dush … hmmm … vreti cumva vreo camera video? 🙂

Cu bine.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Nu fiti geloase

  1. Io zic să-i găsim bărbat…

    Nu e bună (a confirmat piticu) iar la capitolul “deşteptăciune” are tot ce se poate… se oferă cineva? :)) PLSSSSS

  2. innocente, fara supi, s-a mai zis pe aci, vrea si ea un pic de sex, ce nu intelegeti! un sex nebunesc si sa vezi ce se linisteste!

  3. Bai Pitic tu nu ai auzit de menage`a trois ce daca chipurile esti insurat … ca io unu nu stiu sa fi venit la nici o nunta deci pina una alta esti tot singur si parca te laudai cu 22 acum tzia taiato? 😛 😀

Leave a Reply

%d bloggers like this: