Anuleaza-i votul daca poti

Anuleaza-i votul daca poti

Zilele astea a inceput o campanie interesanta pe Facebook, in care sunt taguiti oameni sa iasa la vot. Partea buna din toata campania asta e sloganul pe care l-am vazut anuntat adineauri. Daca nu iesi la vot “Fă o să ajungă apelativ național”.

Si daca tot nu iesi la vot, gandeste-te ca astfel nu i-ai putut anula votul doamnei din imaginile astea, doamnei fă din imaginile astea:

Ce e mai rau, e ca imaginile astea au fost vazute de vreo 50.000 de oameni, pana acum, asa cum raporteaza Facebook. Ce e si mai rau, e ca din aia 50.000 doar maxim doi, trei vor dori sa ii anuleze votul lui fă aia, care nu stie sa gandeasca, care nu gandeste si care tine o placa stricata, pentru ca asa a auzit-o ea.
Si v-am mai explicat asta o data. Fiti atenti la argumentul parintilor vostri si ai pensionarilor de la voi din bloc. Ei au muncit 15 ani deja, ei considera ca au dreptul la pensie, nu ii intereseaza de unde o iau. Nu ii intereseaza ca tara nu merge si ca tara nu produce. Daca ar fi dupa ei, sa se aleaga praful de tara asta, doar sa aiba ei pensie. Si ei au pensii. Si …

foto_98500

Ei nu se gandesc ca pentru pensiile alea, noi avem nevoie de investitii, de locuri de munca, de o dezvoltare durabila a Romaniei. Ca nu le platim doar lor pensiile acum, din banii imprumutati de la FMI si Uniunea Europeana. Ci ca avem nevoie sa ne platim inca de acum si pensiile noastre. Dar nu-i nici o problema, suntem o tara de asistati sociali. Si despre asta am mai scris anii trecuti, aici si aici.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply