Reguli de acces la Armin van Buuren

Reguli de acces la Armin van Buuren

Maine se intampla la Bucuresti cel mai asteptat concert al anului. Armin van Buuren aduce aici Armin Only Intense. Este un concept nou, iar Armin anunta ca va fi complet diferit fata de alte concerte si fata de alte show-uri de pana acum.
Pentru asta si pentru faptul ca sunteti romani, regulile de acces sunt simple, dar voi nu sunteti obisnuiti cu ele.

Ora de deschidere a portilor va fi 20:00
Ora de incepere a concertului va fi 21:00. Nu va fi alt show in deschidere decat Armin van Buuren.

Drept urmare, ar fi bine ca la ora 19, sa fiti la Romexpo. Sa va pregatiti pentru imbulzeala, ingramadeli si imbranceli. Asta pentru ca avem BGS, asta pentru ca organizatorul Eventim exceleaza la astfel de greseli de organizare.
Pregatiti-va sa aveti unde sa va lasati gecile sau sa veniti cu ceva usor de imbracat. Asta pentru ca garderoba de la Romexpo cu siguranta ca se va umple foarte repede. Sunt asteptati totusi 5000 de oameni. Sigur nu avem 5000 de locuri in garderoba.

Si totusi, e Armin van Buuren. Tocmai pentru asta merita sa lasi stressul acasa, sa lasi imbulzeala de la intrare sa nu te afecteze si mai ales sa nu te plangi de asta pe voce sau pe Facebook. Si afara e la fel.

Si m-as bucura sa il vad a doua oara pe Armin anul asta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d