Anunțul.ro nu mai poate înlesni prostituția. Apar alte soluții

Anunțul.ro nu mai poate înlesni prostituția. Apar alte soluții

Anunțul.ro aparent, înlesnea prostituția. Asta zic niște procurori care au decis închiderea secțiunii de matrimoniale de pe site. Aceștia justifică acțiunea pe motiv că exista acolo o categorie numită, ea caută partener, pe langă alte categorii gen căsătorie. În viziunea procurorilor, dacă vrei un partener, trebuie să te căsătorești sau invers.  – Sursa

Drept urmare anunțul.ro s-a conformat. A scos de pe site cu totul categoria matrimoniale. Interdicția este in vigoare până la începutul lunii iunie.

anuntul.ro

În schimb, fetele s-au reprofilat și sunt acum de găsit în altă categorie a siteului. De altfel, abia acum începe distracția. Fetele trebuie să produca continut de calitate și să își atragă clienții cu alte metode. Cum este Antonia, care ne ofera: ”masaj terapeutic plus alte surprize, detalii si programari la telefon”. Adică s-au mutat în secțiunea servicii. Numai ca să știți. Naiba știe ce găsiți acum acolo, fără o descriere corectă a serviciilor.

masaj

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply