Aproximativ campanie electorala online

La Politica 2.0 am stat si i-am urmarit atent pe acei politicieni prezenti in sala. Nu neaparat ca pareau interesati de ce se vorbea, ci erau prezenti acolo ca sa fie pozati si sa fie vazuti la evenimentul ala.

Intre timp a inceput campania electorala si in afara de un viral nu prea mai e nimic altceva in online. Nu avem nimic mai mult decat pagini ale unor candidati clasice, prezentarea candidatului facuta de o echipa de campanie, fara personalizari, fara personificari si asa mai departe. Iar astea sunt facute ca sa fie, din ciclul sunt la sedinta la Palatul Victoria.
Daca editia trecuta Naumovici, acest guru al publicitatii romanesti, n-a facut mare branza, de data asta apare un altul, Kristiano Tabasco, care vrea sa fie platit cu 20 de euro pe vot.

De ce o sa am eu impresia ca o sa rad mult si bine intr-o campanie electorala … hibrida, atat timp cat nu mai stiu ce vor si cum vor asta … dragii nostri candidati.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: